Hoe werkt het?

online direct aan de slag ...

De tolk / vertaler kan op Cover-tolkvertaler gemakkelijk premie berekenen en offerte aanvragen. U kunt eveneens direct de verzekering online afsluiten. U kunt eerst gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. In sommige gevallen vereist de verzekeraar een handtekening op papier. In dat geval ontvangt u een aanvraagformulier per e-mail. De communicatie verloopt hoofdzakelijk per e-mail.

Omdat Cover volledig digitaal werkt, hebben wij weinig kosten. Uw voordeel is lagere kosten en een aantrekkelijke premie. Bovendien heeft u direct en online inzicht in de premie. De verzekeringsvoorwaarden vormen de standaard in de markt.

Voor vragen en antwoorden kunt u altijd bij ons terecht. Bel of mail ons. Contact

hoe kan het dat ... ?

Hoe kan het dat Cover-tolkvertaler een veel scherpere premie biedt? 
Er zijn een aantal factoren waardoor wij de lage premie kunnen rechtvaardigen. Wij ontwikkelen in één keer de algemene standaard-verzekering met de ruimst mogelijke verzekeringsvoorwaarden alléén bestemd voor de Tolk / Vertaler. Onze automatisering werkt slim en efficient. Wij werken niet met grote kantoren en managementlagen, of met accountmanagers en leaseauto's. Wij hebben geen organisatie met hoge kosten, zonder dat er een heldere toegevoegde waarde voor u als Tolk / Vertaler tegenover staat. Alle onnodige kosten die wij besparen berekenen wij door in een verlaging van de premie. Omdat wij veel zelfstandige Tolk / Vertalers verzekeren, hebben wij kennis en ervaring opgebouwd. Die toegevoegde waarde vindt u terug in de ruime 'standaard-maatwerk' polisvoorwaarden.

open voor iedereen ...

Cover-tolkvertaler biedt een open collectieve verzekering. ‘Open' betekent hier dat u vrij bent in de keuze voor tussenpersoon. Cover-tolkvertaler bepaalt niet welke tussenpersoon u moet kiezen. Heeft u een vaste tussenpersoon als uw vertrouwde adviseur? U kunt uw adviseur gewoon behouden. Mocht u geen specifieke keuze voor een tussenpersoon hebben, dan wordt Covermij Collectieve Verzekeringen als adviseur van uw beroepsorganisatie als tussenpersoon vermeld.